Aqua Danubius AD klubtagság


Hogyan lehet tényleg olcsón jó minőségű szállodákban pihenni?

Mi kell ahhoz, hogy belföldön a legolcsóbban tudjunk üdülni? Ha már fontolgatja, hogy kikapcsolódna egy hétvégén wellness szállodában, esetleg városlátogatást tervez vagy nyáron szeretne a családdal nyaralni és mindezt kiváló minőségű szállodában olcsóbban, akkor nézze meg, hogy a többiek hogyan csinálják!

Ha unja már a keresgélést, összehasonlításokat és a drága szállásajánlatokat!

Kezdhetnénk sorainkat azzal, hogy csak itt és csak most juthat hozzá a legjobb ajánlatokhoz, de ezt az ismertetőt nem egy elcsépelt tartalommal írtuk meg! Nézze meg szállásajánlatunkat és döntse el, hogy megéri minket választani vagy marad a szokásos drága ajánlatoknál.

Ha olcsóbban akar pihenni…

…olvassa el klubtagjaink észrevételeit és véleményeit.

Jaksy ErikaMiután befoglaltam az első wellness hétvégére, arra gondoltam, hogy biztos valami ostobaságot csináltam már megint az interneten! Drágább lesz vagy nem is azt  a szállodát kapjuk, mint amire a rendelést leadtam, esetleg nem tudunk minden szolgáltatást használni vagy nem kapunk vacsorát (pedig félpanzióval hirdették). Másnap az emailemre megjött a visszaigazolás azokkal a feltételekkel, amit az ár tartalmazzában megírtak. Ok, de még mindig kételkedtem (én ilyen vagyok) és felhívtam a szállodát. Kérdeztem, hogy ismerik az Aqua Danubiust és valóban olcsóbban tudok szobát foglalni? Megnyugtató választ adtak a szálloda recepciójáról, mondták, hogy a kedvezményes ár igénybevételét kizárólag az Aqua Danubius tudja garantálni és, ha olcsóbban akarok hozzájuk menni, akkor bátran adja le a foglalásomat. Én azt hittem, hogy csodák nem léteznek! Meseszép hétvégét töltöttünk el Hévízen és minden szolgáltatást igénybe vehettünk. Csak azt nem tudom, hogy a főnökömnek, hogy adom be, hogy jövő hónapban szabadságra megyek 3 napra!!! ♡ ~ Horváth Szilárdné új klubtag

 

Hogyan lehetek Klubtag?

Az Aqua Danubius zárt utazási klubrendszerébe elsődlegesen ajánlással tud csatlakozni! Amennyiben az Ön ismeretségi körében szerepel egy klubtagunk az Ő ajánlásával tud a rendszerünkhöz csatlakozni.

Csatlakozás menete:

Kérjük adja meg elérhetőségeit és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Adatlap kitöltése!

 

Hogyan sikerülhet Önnek is kedvezőbb áron szállást foglalni?

 

Az Aqua Danubius klubról:

AD klubtagság

Csatlakozzon az Aqua Danubius Klubhoz, hogy minden pihenés, nyaralás vagy wellnesshétvége olcsóbb legyen és foglaláskor pénzt takarítson meg!

Lépjen be a klubba, és azonnal élvezheti a tagság előnyeit:

  • A tagság alatt bármely belföldi és külföldi szálloda kínálatunkból korlátlanul foglalhat, akár 50%-al olcsóbban (a szállodai árakhoz viszonyítva).
  • Az engedmények azonnal elérhetők:a tagság aktiválását követően a kedvezményes szállásajánlatok azonnal foglalhatók.
  • Családi kedvezmények: takarítson meg még többet, ha családjával utazik! Az engedmény a családtagokra is érvényes.
  • Ismerősei, barátai, kollégái is élvezhetik a kedvezményeket
  • Exkluzív akciók: a kizárólag tagoknak szóló akciókról, e-mailben értesítjük, illetve további kedvezményekben részesülhet.

Az elmúlt években több tízezer család döntött úgy, hogy hosszú távú nyaralásaikat vagy pihenéseiket segítségünkkel valósítsák meg. Célunk, hogy többek legyünk egy szállásfoglaló rendszernél, nálunk tagnak lenni többet jelentsen egy „ügyfélszám”-nál.

Több mint 10 évvel ezelőtt klubunk létrehozásának fő célja az volt, hogy ideális kikapcsolódást biztosítunk ügyfeleink részére, magas színvonalú környezetben. Cégünk 3 és 4 csillagos belföldi és külföldi szállodákat kínál a pihenni vágyóknak, a piaci szereplők közül a legkedvezőbb áron.

Az Aqua Danubius klubtagságnak köszönhetően könnyen, gyorsan és olcsóbban foglalhatja le szállását belföldre vagy külföldre egyaránt.

Köszönöm a nyaralás megszervezésben a segítségüket! Fantasztikusan éreztük magunkat Cegléden. A szálloda csodálatos és a szoba is kényelmes volt, kedves személyzet és fantasztikus bőséges ételek. A gyerekek imádták a játszóházat. Legközelebb Hajdúszoboszlóra szeretnénk menni csak az időpontot még nem tudjuk. Hamarosan jelentkezünk  Üdvözlettel" ~ Baranyai Balázs, Kecskemét


 

Farkas LajosMinden ismerősömnek csak Önöket ajánlom! Már több mint 5 éve klubtag vagyok és olyan szállodákban töltöttünk el többször is kellemes napokat a feleségemmel, ahová nem mentünk volna. Örülök, hogy belevágtam a klubtagságba és ezt sokáig szeretnénk élvezni. További sikeres munkát kívánok minden munkatársuknak.  ~ Farkas Gábor SzékesfehérvárElégedettsége fontos számunkra. Kollégáink kellő szakértelemmel állnak az Ön rendelkezésére!

Klubunk igyekszik tagjait egy egészségesebb és boldogabb életmódhoz segíteni, így Ön egy jó döntéssel örömet okozhat szeretteinek, családtagjainak , barátainak, üdüléseik megszervezésével.

Kínálatunkban megtalálja Magyarország legjelentősebb gyógy-, ill. turistarégióiban fekvő családias, minden igényt kielégítő szalláshelyeket valamint Olaszország, Horvátország, Szlovákia, Montenegró, Szováta, Csehország, Szlovénia és Európa nagyobb városaiba látogathat és pihenhet.

Ajánlatainkat az tagok igényeihez igazodva változtatjuk.

 

 

Ingyenes tanácsadás

Hívja utazás tanácsadóinkat munkanapokon, 14-20 óra között!

0670 613 70 54


Jelentkezzen kedvező áron egy wellness hétvégére és személyes utazási tanácsadónkkal lapozzák át katalógusunkat.Jelentkezésemet elküldöm!

 


Aqua Danubius: a pihenés mindenkinek jár

Ez a legjobb Magyar klubtagság, amiről mindenki beszél!

 

„A világ egy könyv, és aki nem utazik,
 az csak egyetlen lapját olvassa el.”
Szent Ágoston
 
 
 
 

 

Aqua Danubius 2000 Kft
Web: aquadanubus.hu
E-mail: info(kukac)aquadanubius.hu
ügyfélszolgálat: hétfőtől péntekig, 14-20 óra között
Tel: 0670 613 70 54 és 0670 369 3097

 

Hírlevélre jelentkezés


Név:*
E-mail cím:*
Ügyfélszám:
Hírlevél hozzájárulás:* Hozzájárulok ahhoz, hogy az Aqua Danubius hírlevelet küldjön részemre.
Adatvédelem:* Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom.