Cégünk az Aqua Danubius 2000 Kft megalakulása óta több tízezer ügyféllel kötött szerződést nyaralásainak, pihenéseinek megszervezésére, bátran állíthatjuk tehát, hogy mára egy jól bevált rendszert üzemeltetünk. Sokan próbáltak minket utánozni, hasonló szerevezetet létrehozni, de kellő kitartás és lelkesedés nélkül ez nem sikerülhet. Büszkék vagyunk rá, hogy klubtagjaink többsége évről évre meghosszabbítja lejárt szerződését.

Üdülőklubunk létrehozásának fő célja az volt, hogy ideális kikapcsolódást biztosítunk ügyfeleink részére, magas színvonalú környezetben. Cégünk minőségi 4 csillagos belföldi és külföldi szállodákat kínál a pihenni vágyóknak, a piaci szereplők közül a legkedvezőbb áron.

Az Aqua Danubius klubtagsághoz való csatlakozással Ön egy  egyedülálló klubrendszer tagjává válik. Tagságunkat azon pihenésre, feltöltődésre vágyó családoknak ajánljuk, akik szeretik jól megérdemelt üdülésüket családias hangulatú, színvonalas szállodákban tölteni megfizethető áron.

 

„A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el."

Szent Ágoston

 

Az AD klubtagság utazási tanácsadójának segítségével  Ön megismerkedhet a tagság  nyújtotta előnyökkel, illetve ízelítőt kaphat a szolgáltatások színvonalából. Az elmúlt években több tízezer család döntött úgy, hogy nyaralásukat, pihenésüket segítségünkkel valósítja meg. Célunk , hogy többek legyünk  egy szállásfoglaló rendszernél, nálunk tagnak lenni többet jelentsen egy „ügyfélszám"-nál.

Hogyan lehetek Klubtag?

Az Aqua Danubius zárt utazási klubrendszerébe elsődlegesen ajánlással tud csatlakozni! Amennyiben az Ön ismeretségi körében szerepel egy klubtagunk az Ő ajánlásával tud a rendszerünkhöz csatlakozni.

Csatlakozás menete:

Kérjük adja meg elérhetőségeit és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Adatlap kitöltése!

 

 

Elégedettsége fontos számunkra, kollégáink kellő szakértelemmel állnak az Ön rendelkezésére. Klubunk igyekszik tagjait egy egészségesebb és boldogabb életmódhoz segíteni, így Ön egy jó döntéssel örömet okozhat szeretteinek, családtagjainak , barátainak, üdüléseik megszervezésével. Ajánlatainkat az tagok igényeihez igazodva változtatjuk.

 Olvassa el ügyfeleink véleményét!


Kínálatunkban megtalálja Magyarország legjelentősebb gyógy-, ill. turistarégióiban fekvő, minden igényt kielégítő szállás helyeket. A legkedveltebb üdülőhelyek közül válogathat Olaszország, Horvátország, Szlovákia, Montenegró, Szováta, Csehország és Európa nagyobb városaiba látogathat és nyaralhat.

 

„A legjobban az az ember vágyik a vakációra,
aki éppen most tért vissza belőle"
Elbert Hubbard
 


 

ad_logo
 
Aqua Danubius 2000 Kft
Web: aquadanubus.hu
E-mail: info@aquadanubius.hu
ügyfélszolgálat: hétfőtől péntekig, 14-20 óra között
Tel: 0670 613 7054 és 0670 369 3097
 

Hírlevélre jelentkezés


Név:*
E-mail cím:*
Ügyfélszám:
Hírlevél hozzájárulás:* Hozzájárulok ahhoz, hogy az Aqua Danubius hírlevelet küldjön részemre.
Adatvédelem:* Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom.