Összes fotó Összes fotó

Naptár

Szabad időpontok Nem foglalható időpontok Másik csomagnál foglalható időpontok Kiválasztott időpontok

Szobák (itt tudsz szobát kiválasztani)

A szoba kiválasztása kötelező! A kiválasztani kívánt szoba alatt nyomja meg a Kiválasztom gombot! Amennyiben nincs szabad szoba a kiválasztott időpontban, kérjük módosítsa az érkezés és távozás dátumát vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a 06 70/613 70 54-es telefonszámon vagy írjon a szobafoglalas@aquadanubius.hu e-mail címre!

A szoba kiválasztásához meg kell adni az érkezés és a távozás dátumát valamint a vendégek (felnőttek és gyermekek) számát!

Az ár tartalmazza

Szállást a kiválasztott szobában, félpanziós ellátással (reggeli és vacsora). Parkolást és a vezetéknélküli internet használatát.

Lemondási feltételek

A foglalás nem lemondható! Javasoljuk az útlemondási biztosítás megkötését. Utasbiztosítást itt tud kalkulálni!

Hotel OMORIKA

Crikvenica

A Hotel Omorika erkéllyel és műholdas TV-vel rendelkező szobákkal várja vendégeit a horvát tengerparton, gyönyörű kilátással a közeli Krk-szigetre és a crikvenicai riviérára.

A szálláshelyen konferenciákat is lehet rendezni (kb.300 főig), és sportpályák, köztük tenisz- és focipályák is használhatók.

A 8 kilométer hosszú, homokos és kavicsos strandokra egy gyönyörű sétányon (ún. lungomare) juthatnak el a vendégek. A mediterrán növényektől zöldellő sétány a fürdőzők, a túrázók és a kerékpárosok számára egyaránt hangulatos környezetet teremt.

A Kék Zászló Díj is jelzi, milyen tiszta a tenger a környéken.

Térkép

Foglalás

Összegzés
Kiválasztott csomagok:
Éjszakák száma:
Tovább Tovább

A szálloda további ajánlatai

Ezek is tetszeni fognak

Legyen mindig képben a legjobb utazási ajánlatokkal!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le semmiről!