Összes fotó Összes fotó

Naptár

Szabad időpontok Nem foglalható időpontok Másik csomagnál foglalható időpontok Kiválasztott időpontok

Szobák (itt tudsz szobát kiválasztani)

A szoba kiválasztása kötelező! A kiválasztani kívánt szoba alatt nyomja meg a Kiválasztom gombot! Amennyiben nincs szabad szoba a kiválasztott időpontban, kérjük módosítsa az érkezés és távozás dátumát vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a 06 70/613 70 54-es telefonszámon vagy írjon a szobafoglalas@aquadanubius.hu e-mail címre!

A szoba kiválasztásához meg kell adni az érkezés és a távozás dátumát valamint a vendégek (felnőttek és gyermekek) számát!

Az ár tartalmazza

Szállást a kiválasztott szobában all inclusive ellátással. Parkolás és a Wifi internet a szálloda területén. A szállodához tartozó tengerparti strand hastználata.

Lemondási feltételek

A foglalás nem lemondható! Javasoljuk az útlemondási biztosítás megkötését. Utasbiztosítást itt tud kalkulálni!

Sagitta Holiday Village

Omis

A Holiday Village Sagitta - All Inclusive szállása Lokva Rogoznicában, Omiš mellett található. A szálláshely egy fenyőerdővel körülvett kavicsos strand közelében helyezkedik el, mégis közel van a központhoz. A wifi ingyenes.

A szálláshely világos, kétszemélyes ággyal ellátott szobákat, apartmanokat és bungalókat kínál. Az all inclusive ajánlat 3 svédasztalos ételből és délutáni uzsonnából (kávé vagy tea és sütemények) áll. 

A svédasztaltól származó alkoholos italok (helyi alkoholtartalmú italok, bor és sör) 10:00 és 23:00 óra között fogyaszthatók. 07:00 és 23:00 óra között nem alkoholos italokat kínálnak. 

Kávét és teát csak a reggeli és a délutáni harapnivalók mellé szolgálnak fel.

A Holiday Village Sagitta - All Inclusive vendégei számára ingyenes parkolás biztosított. A nyári szezonban a gyermekek és a felnőttek számára különféle programokat szerveznek. Értékmegőrző a recepción igényelhető.


Mirabela 

Omiš a kalózok városa, és a régi negyedben egy vár áll, amely a város múltjára minket most is emlékeztet. A Mirabelt a kalózok megfigyelőként használták, ne hogy véletlenül a gazdag kereskedelmi hajókat kihagyják, amelyek a tengeri úton Omiš előtt haladtak el. Több mint nyolc évszázados, de egy katasztrofális villámcsapást követően, 1988.-ban nagy restaurációra szorult. Ha Omišra tökéletes kilátást szeretne, menjen fel ide.  


Homokos strandok

Az ami Omišt és környékét kiemeli Horvátország többi részéhez képest, azok a homokos strandok. Ekkora számban mint itt, sehol máshol nem talál. Ezért Omiš és Duće, amely mellette helyezkedik el, a gyermekes családok részére kedvenc hely. A nagy strandon, amely Omiš központi strandja és a város központjában fekvő kemping strandon kívül, a Duće-tól a Dugi rat-ig számos kilométernyi hosszú homokos strand található.

Térkép

Foglalás

Összegzés
Kiválasztott csomagok:
Éjszakák száma:
Tovább Tovább

A szálloda további ajánlatai

Ezek is tetszeni fognak

Legyen mindig képben a legjobb utazási ajánlatokkal!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le semmiről!