Összes fotó Összes fotó

Naptár

Szabad időpontok Nem foglalható időpontok Másik csomagnál foglalható időpontok Kiválasztott időpontok

Szobák (itt tudsz szobát kiválasztani)

A szoba kiválasztása kötelező! A kiválasztani kívánt szoba alatt nyomja meg a Kiválasztom gombot! Amennyiben nincs szabad szoba a kiválasztott időpontban, kérjük módosítsa az érkezés és távozás dátumát vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a 06 70/613 70 54-es telefonszámon vagy írjon a szobafoglalas@aquadanubius.hu e-mail címre!

A szoba kiválasztásához meg kell adni az érkezés és a távozás dátumát valamint a vendégek (felnőttek és gyermekek) számát!

Az ár tartalmazza

Az alsó szinten egy játékterem kapott helyet, melyben kártyaasztal, biliárdasztal, valamint bársarok került elhelyezésre. Ezen a szinten továbbá szolárium, szauna és vécével rendelkező fürdőszoba található. A következő szint egy exkluzív nappalival, kényelmes ülőgarnitúrával, tv-vel és jól felszerelt, gépesített, olasz cseresznyefa bútorzatú konyhával, valamint szintén vécével kombinált fürdőszobával rendelkezik. A felső szinten három, franciaágyakkal berendezett hálószoba van, melyek mindegyike tv-vel ellátott és mindegyik erkélyre nyíló.

Lemondási feltételek

A szálláshely szabályzata alapján a foglalás nem lemondható! Előrefizetés szükséges,

AD Apartman 114

Magyarhertelend

Max 8 fő

NTAK szám: MA20013653, magánszálláshely

A vendégház a Mecsek lábánál fekvő Magyarhertelenden várja szállóvendégeit 600 m-re a termálfürdőtől.

3 hálószoba franciaágyakkal

+ nappali kanapéággyal.

A nyaraló 1990-ben épült közvetlenül az erdő szélén. Csodálatos, ózondús, csendes környezetben, ahol a madarak éneke teszi gazdagabbá a pihenésre, nyugalomra vágyók itt tartózkodását. A vendégház maga teljes környezetével az avatatlan szemek számára szinte észrevehetetlen, láthatatlan az azt övező, összenőtt öt-hat méterre nyúló tujasoroknak köszönhetően. Télen is a vendégek rendelkezésére áll, mivel mindhárom szintje gázzal üzemelő padlófűtéssel rendelkezik.

Belseje részben kézzel festett motívumokkal, valamint gipsz formákkal díszített, ezért mindig is kivívta a látogatók elismerését, amit a jövőben is szeretnénk elérni.

A belső elrendezése minden igényt kielégítő, lehetőséget adva a pihenésre, szórakozásra, kikapcsolódásra egyaránt, mindezt három szinten biztosítva.

Az alsó szinten egy játékterem kapott helyet, melyben kártyaasztal, biliárdasztal, valamint bársarok került elhelyezésre. Ezen a szinten továbbá szolárium, szauna és vécével rendelkező fürdőszoba található.

A következő szint egy exkluzív nappalival, kényelmes, fekhellyé alakítható ülőgarnitúrával, tv-vel és jól felszerelt, gépesített, olasz cseresznyefa bútorzatú konyhával, valamint szintén vécével kombinált fürdőszobával rendelkezik.

A felső szinten három, franciaágyakkal berendezett hálószoba van, melyek mindegyike tv-vel ellátott és mindegyik erkélyre nyíló, melyeken az említett környezetben kezdheti, akár folytathatja és fejezheti be pihenéssel, szórakozással töltött mindennapjait. Ezen a szinten is vécével rendelkező fürdőszoba került kialakításra.

A szálláshely 10 év alatti gyermeket nem fogad!

Térkép

Foglalás

Összegzés
Kiválasztott csomagok:
Éjszakák száma:
Tovább Tovább

A szálloda további ajánlatai

Ezek is tetszeni fognak

Legyen mindig képben a legjobb utazási ajánlatokkal!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le semmiről!