Összes fotó Összes fotó

Naptár

Szabad időpontok Nem foglalható időpontok Másik csomagnál foglalható időpontok Kiválasztott időpontok

Szobák (itt tudsz szobát kiválasztani)

A szoba kiválasztása kötelező! A kiválasztani kívánt szoba alatt nyomja meg a Kiválasztom gombot! Amennyiben nincs szabad szoba a kiválasztott időpontban, kérjük módosítsa az érkezés és távozás dátumát vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a 06 70/613 70 54-es telefonszámon vagy írjon a szobafoglalas@aquadanubius.hu e-mail címre!

A szoba kiválasztásához meg kell adni az érkezés és a távozás dátumát valamint a vendégek (felnőttek és gyermekek) számát!

Az ár tartalmazza

Érvényes: 2020.12.08-ig a szabad helyek függvényében! Nem foglalható:2020.12.09-13, 2020.12.14-18, 2020.12.18-22, 2020.12.26-30,


Teljes ház és teljes nyugalom!

Felár ellenében reggeli kosár ár, ami a helyszínen fizetendő! (foglaláskor kérjük a megjegyzésben megírni)

   -2 főnek 2 reggeli vagy 4 főNek 1 reggeli: 9.500,-

   -2 főnek 3 reggeli: 13.500,-

   -2 főnek 4 reggeli vagy 4 főnek 2 reggeli: 18.000,-

*Laktózmentes felár: 2.000,-

*Vegetáriánus vendégeinknek a felvágottak helyett extra sajtot és tojást teszünk a kosárba.

*Tejmentes kosárhoz tudunk rizstejet és extra müzlit biztosítani.

Lemondási feltételek

Szálláshely szabályzata szerint!

AD apartman 129

Doba, Somló

Max 4 fő! FELNŐTT BARÁT

NTAK szám: EG20002400, egyéb szálláshely

A Te házad a Somlóhegyen!

Elbújnál a világ elől? Szeretnél pár nyugodt napot? Egy olyan házat keresel, ahol távol lehetsz a világ zajától?

Akkor az AD apartman 129 neked találtuk ki! Mikor először megláttuk, beleszerettünk. És eldöntöttük, hogy miután rendbe hoztuk és egy külön fürdőházat is építettünk, megosztjuk ezt az élményt Veled is. A közel 1 hektár területű birtokon se közel, se távol nincs szomszéd, az egész terület mezői, erdei csak a Tiétek.

A vendégházat alapvetően 2 személy pihenésére terveztük, de még +2 fő fogadására is alkalmas.

A konyhában mindent megtalálsz (hűtő, mikró, vízforraló, kávéfőző) és persze tűzhelyet is, csak kicsit másképp - úgy, ahogy eredetileg épült, csikóskályha formájában. Ezen főzhetsz és ha hűvösebbre fordul az idő, nagyon jó meleget ad. Persze nyáron használhatod a nyári konyhát vagy a tűzrakót is.

A romantikus, a vendégháztól néhány méterre épült fürdőházban is mindent megtalálsz, amit otthon. És a hatalmas üvegajtóknak köszönhetően élvezheted, hogy az erdő közepén egyedül vagytok.

Itt minden a meghittségről, az egymásra figyelésről, a pihenésről szól. Ezért az AD apartman 129 kifejezetten felnőttbarát hely. Így kérünk, hogy a gyerkőcöket (14 év alatt) bízzátok a nagyikra, Ti pedig élvezzétek mindazt, amiért a ezt megálmodtuk.

A vendégházban nincs TV, nincs HBO, nincs Netflix és szerintünk ez így van jól. Pihenhetsz, olvashatsz, nagyokat sétálhatsz vagy csak egyszerűen nem csinálhatsz semmit... Kell ennél több?

Somlóhegy

Történelmi borvidék, gyönyörű táj, romvár, kilátó, hatalmas séták, borutak, vendégváró pincék...

A kisebb-nagyobb szőlők, és a kis borpincék sokasága, a közülük előbukkanó apró kápolnák, az egészséges, tiszta vizű források egy különleges hangulatú, szépségével magával ragadó, kis ékszerdobozzá varázsolják a hegyet. A csúcson a kilátó tetejéről körbenézve páratlan panoráma tárul elénk. A Somló-hegy északkeleti részén pedig, közvetlenül az AD apartman 129 felett a XIII. században épült vár romjai várják, hogy felfedezd.

Az utóbbi időben a Somlót kezdik újra felfedezni. Nem véletlen, aki csak idelátogat, nem marad közömbös az itt élők kedves vendégszeretete, a vidék szépsége és a somlói bor zamata iránt. A Somlóhegy varázsa garantáltan mindenkit megérint. Mi is ebbe szerettünk bele és ezért maradtunk. Reméljük, még nagyon-nagyon sokáig és mindezt a szeretetet megoszthatjuk Veled is.

Térkép

Foglalás

Összegzés
Kiválasztott csomagok:
Éjszakák száma:
Tovább Tovább

A szálloda további ajánlatai

Ezek is tetszeni fognak

Legyen mindig képben a legjobb utazási ajánlatokkal!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le semmiről!