Összes fotó Összes fotó

Naptár

Szabad időpontok Nem foglalható időpontok Másik csomagnál foglalható időpontok Kiválasztott időpontok

Szobák (itt tudsz szobát kiválasztani)

A szoba kiválasztása kötelező! A kiválasztani kívánt szoba alatt nyomja meg a Kiválasztom gombot! Amennyiben nincs szabad szoba a kiválasztott időpontban, kérjük módosítsa az érkezés és távozás dátumát vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a 06 70/613 70 54-es telefonszámon vagy írjon a szobafoglalas@aquadanubius.hu e-mail címre!

A szoba kiválasztásához meg kell adni az érkezés és a távozás dátumát valamint a vendégek (felnőttek és gyermekek) számát!

Az ár tartalmazza

Együtt a megújulás útján: félpanzió plusz ellátással és fürdőbelépővel a Bükfürdő Thermal & Spa-ba ingyenes transzferrel!

„Soft all inclusive” ellátásunk ezen időszakban egy félpanzió plusz ellátássá alakul, mely reggelit és vacsorát tartalmaz a megszokott „soft all inclusive” italkínálat mellett. 

  • Szállodánk újjászületésének legnagyobb mérföldköve a teljes Spa és wellness részlegünk bővítés és felújítása. Emiatt ezen időszakban a Spa élményért fürdőbelépőt biztosítunk Bükfürdő Thermal & Spa-ba ingyenes transzferrel.
Lemondási feltételek

Megrendelő érvénytelenítheti, vagy módosíthatja a megrendelt szolgáltatást írásban, kötbérfizetés nélkül, minimum 8 munkanappal a szállodába érkezés előtt. Lemondási határidőn túl 100% kötbér fizetendő.

Greenfield hotel Golf & Spa

Bük-Bükfürdő

NTAK szám: SZ20017058, szállás

Az ideális környezetben fekvő wellness és golf resort a gyógyító forrásairól híres nyugat-magyarországi termálrégió szívében helyezkedik el, amelyben 207 minden igényt kielégítő szoba, valamint a szálloda körül megtalálható 1 180 nm terasz várja az ide érkezőket. A szépülést, valamint a gyógyulást a szauna-világban megtalálható 10 különböző attrakció, a közel 100 gyógy-, kényeztető- és szépítő kezelés biztosítja. A sport szerelmesei a 18-lyukú nemzetközi golfpályáján hódolhatnak szenvedélyüknek. A pihenés és kikapcsolódás széles skáláját kínáljuk minden korosztály számára!

Térkép

Foglalás

Összegzés
Kiválasztott csomagok:
Éjszakák száma:
Tovább Tovább

A szálloda további ajánlatai

Ezek is tetszeni fognak

Legyen mindig képben a legjobb utazási ajánlatokkal!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le semmiről!