Összes fotó Összes fotó

Naptár

Szabad időpontok Nem foglalható időpontok Másik csomagnál foglalható időpontok Kiválasztott időpontok

Szobák (itt tudsz szobát kiválasztani)

A szoba kiválasztása kötelező! A kiválasztani kívánt szoba alatt nyomja meg a Kiválasztom gombot! Amennyiben nincs szabad szoba a kiválasztott időpontban, kérjük módosítsa az érkezés és távozás dátumát vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a 06 70/613 70 54-es telefonszámon vagy írjon a szobafoglalas@aquadanubius.hu e-mail címre!

A szoba kiválasztásához meg kell adni az érkezés és a távozás dátumát valamint a vendégek (felnőttek és gyermekek) számát!

Az ár tartalmazza

Minimum 3 nap foglalása lehetséges ( ettől eltérően, csak egyedi esetekben és egyeztetéssel lehetséges )

Alapárba tartoznak: 8 fő és 3 év alatti gyermekek ( felette felár)

A heti foglalás vasárnaptól vasárnapig időszakot jelent

Érkezés 15:00 órától, távozás 11:00 óráig

A foglaláskor 50% előleget kérünk, a második részt pedig az időpont előtt 30 nappal.

Vasárnaponként takarítás végzünk, ez néhány órát vesz igénybe.

Kutyát a lakásba vinni tilos, kivéve, ha termetében nagyon apró az állat. A telken tartózkodhat, ennek költsége 2.500 Ft / nap vagy 15.000 Ft / hét. Második kutyától 1.250 Ft / nap vagy 7.500 / hét. Kennel felállítás és bontás 25.000 Ft.

Gépjármű limit 8 főig 4 autó. A gépjármű felár: napi 2.500 Ft vagy heti 15.000 Ft


Lemondási feltételek

Ha a vendégek legalább 30 nappal az érkezés előtt mondják le a foglalást, 50%-os visszatérítést kapnak az éjszakánkénti az árból és a takarítási díjból.

Az éjszakánkénti ár 50 %- os visszatérítéséhez, be kell érkeznie a teljes szállás díj összegének, a vendégnek 30 teljes nappal, a szálláshely helyi ideje szerinti (a visszaigazoló e-mailben látható), az érkezési idő előtt lehetséges lemondania a foglalást.

Ha a vendég 30 napnál kevesebb időn belül mondja le a foglalást, a szálláshelyen el nem töltött éjszakák ára nem téríthető vissza!

Ha a vendég megérkezik és úgy dönt, hogy a tervezettnél korábban távozik, a fel nem használt éjszakák után nincs visszatérítés.

VÍZPARTI KÉTSZINTES APARTMANHÁZ 70 m

Balatonszepezd

Privát partszakasszal rendelkező  vízparti ház várja kedves vendégeinket 8-10 főig.

A házhoz tartozik, egymástól 30 méterre található, két stég is. A balra lévő stég 8m x 4m , a másik amely közvetlen előtte található 5m x 4 m. A nagy stégek napozásra, fürdésre is kiválóan alkalmasak!

Egész évben horgászható, regisztrált bojlis helyek! A ház és a stégek 4 “behúzós” vagy 6- 8 általános horgász számára megfelelő! Egy Bombard 310-as merev aljú gumicsónak, 24v 4 hp Haswing motorral, 2 db 110amp akkumulátorral, 2 db csere akkumulátorral is használhatnak a vendégek . A csere akkumulátorok feltöltését a gondnok biztosítja.

A vízparton közvetlen a ház előtt egy prémium kategóriás 6 fős masszázskádat is használhatnak a vendégek. Ezen kívül 2021. második felétől egy kültéri 6 személyes luxus szauna is a rendelkezésre áll, amelyből akár pár lépés után a Balatonba is be lehet menni!

A házban két szeparált külön bejáratú lakás található az alsó és felső szinten. A házban nyáron klímával, télen infra fűtéssel biztosítható a megfelelő hőmérséklet.

Mindkét lakásban egy-egy  hálószoba, nappali és fürdőszoba található, 50 coll-os LCD okos TV-vel felszerelt, valamint az egész házban elérhető WIFI internet eléréssel. A teljesen gépiesített konyha hűtőgéppel, mosogatógéppel rendelkezik. A felső szinten nagy terasz amiről remek kilátás nyílik a Balatonra. Az alsó szinten fedett terasz található, ami nyáron remekül véd a naptól, az esős időben egy fedett helyet ad. A fedett terasz kiváló horgászoknak a csalik és a felszerelések tárolására. A ház előtt kiépített tűzrakóhely várja a pihenni vágyókat. A telken belül a házakhoz közös játszótér is található. Saját, belső parkoló az autóknak.Térkép

Foglalás

Összegzés
Kiválasztott csomagok:
Éjszakák száma:
Tovább Tovább

A szálloda további ajánlatai

Ezek is tetszeni fognak

Legyen mindig képben a legjobb utazási ajánlatokkal!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le semmiről!