Összes fotó Összes fotó

Naptár

Szabad időpontok Nem foglalható időpontok Másik csomagnál foglalható időpontok Kiválasztott időpontok

Szobák (itt tudsz szobát kiválasztani)

A szoba kiválasztása kötelező! A kiválasztani kívánt szoba alatt nyomja meg a Kiválasztom gombot! Amennyiben nincs szabad szoba a kiválasztott időpontban, kérjük módosítsa az érkezés és távozás dátumát vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a 06 70/613 70 54-es telefonszámon vagy írjon a szobafoglalas@aquadanubius.hu e-mail címre!

A szoba kiválasztásához meg kell adni az érkezés és a távozás dátumát valamint a vendégek (felnőttek és gyermekek) számát!

Az ár tartalmazza

Minimum 3 nap foglalása lehetséges ( ettől eltérően, csak egyedi esetekben és egyeztetéssel lehet )

Feláron 1 lakókocsi vagy lakóautó lehetséges.

Feláron legfeljebb 2 sátor engedélyezett.

Alapárba tartozik: 4 fő + 3 év alatti gyermekek ( 4 fő felett felár)

Alapárban egy-két behúzós vagy három hagyományos horgász horgászhat.

Érkezés: 15:00 órától, és távozás: 11:00 óráig

A foglaláskor 50% előleget kérünk, a második részt pedig az időpont előtt 30 nappal.

Kutyát a telkre szabad hozni, ennek költsége 1.500 Ft / nap vagy 10.000 Ft / hét. Második kutyától 1.000 Ft / nap vagy 5.000 / hét. Kennel bérlés, felállítás és bontás 25.000 Ft.

Gépjármű limit 4 főig 2 autó. A gépjármű felár: napi 2.500 Ft vagy heti 15.000 Ft

Lemondási feltételek

Ha a vendégek legalább 30 nappal az érkezés előtt mondják le a foglalást, 50%-os visszatérítést kapnak az éjszakánkénti az árból és a takarítási díjból.

Az éjszakánkénti ár 50 %- os visszatérítéséhez, be kell érkeznie a teljes szállás díj összegének, a vendégnek 30 teljes nappal, a szálláshely helyi ideje szerinti (a visszaigazoló e-mailben látható), az érkezési idő előtt lehetséges lemondania a foglalást.

Ha a vendég 30 napnál kevesebb időn belül mondja le a foglalást, a szálláshelyen el nem töltött éjszakák ára nem téríthető vissza!

Ha a vendég megérkezik és úgy dönt, hogy a tervezettnél korábban távozik, a fel nem használt éjszakák után nincs visszatérítés.

BALATONI IKERHÁZ VÍZPARTI TELEKKEL ÉS STÉGGEL

Balatonszepezd

Privát partszakasszal rendelkező vízparti telek, külön bejáratú “ikerház” részel ,teljesen elszeparáltan várja kedves vendégeinket, 1-4 főig. A ház rész 2 szobás, konyha, fürdőszoba található. A lakásban elérhető WIFI internet eléréssel. Mindkét szoba LCD tv-el is felszerelt. Megoldható akár 6-8 fő is. Ebben az esetben a lakáson kívül sátrat is állíthatnak a stég előtt vagy akár lakókocsi és lakóautó is beállhat a telekre.

A telekről és a lakásból gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra! 

Egész évben horgászható, regisztrált bojlis helyek! A telekhez tartózik, közvetlenül előtte, egy stég is, amely horgászatra 1-2 “behúzós” vagy 3 általános horgász számára is megfelelő! A nagy stég napozásra, fürdésre is kiválóan alkalmas. (6m x 4 m) . A stégről kényelmes széles bejáró van a Balatonba. Egy Honda 300-as rib merev aljú gumicsónak, 24v 4 hp Haswing motorral, 2 db 110amp akkumulátorral, 2 db csere akkumulátorral is használhatnak a vendégek . A csere akkumulátorok feltöltését a gondnok biztosítja.

A telken  kiépített tűzrakóhely , pergola (árnyékoló) 8 személyes asztal várja a pihenni vágyókat. A szomszéd telken,de a birtokon belül a házakhoz, apartmanokhoz közös játszótér is található. Saját, belső parkoló rendelkezésre áll az autók számára.

A lakás 30 m-re található a telektől a birtokon belül, két szoba, kis konyha, nagy hűtő, nagy LCD tv és internet is van.

SAJÁT STRAND

egy hatalmas területen élvezhetik a telekhez tartozó strand adta lehetőségeit!

CSÓNAKBÉRLÉSI LEHETŐSÉG

3 különböző teljesen felszerelt csónak várja önöket a maximális horgász élmény eléréséhez!

KUTYABARÁT HELY

Kedvenc kisállatjukat is magukkal hoznák? Egyeztetés után megoldható!

KIÉPÍTETT TŰZRAKÓHELY

egy esti grill, bogrács megkoronázhatja az amúgy is tökéletes pihenéssel töltött időt!

Térkép

Foglalás

Összegzés
Kiválasztott csomagok:
Éjszakák száma:
Tovább Tovább

A szálloda további ajánlatai

Ezek is tetszeni fognak

Legyen mindig képben a legjobb utazási ajánlatokkal!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le semmiről!